Ajax op het punt om dubbele transfer te realiseren

Volgens diverse bronnen in de voetbalwereld, waaronder transferexpert Fabrizio Romano en verschillende Nederlandse media, staat Ajax op het punt om twee nieuwe spelers aan te trekken. De Amsterdamse club zou dicht bij het afronden van de transfers van de 19-jarige aanvaller Carlos Borges en de 21-jarige keeper Diant Ramaj zijn.

Carlos Borges: een belofte uit Manchester City

Carlos Borges, een jonge Portugese aanvaller, is al negen jaar actief in de jeugdopleiding van Manchester City. Hoewel hij nog niet zijn debuut heeft gemaakt in het eerste elftal, heeft hij indruk gemaakt in de reservecompetitie van de Premier League. Vorig seizoen scoorde hij maar liefst 21 keer in 24 wedstrijden. De status van de onderhandelingen tussen Ajax en Manchester City over Borges is nog niet helemaal duidelijk. Sommige bronnen beweren dat de deal al rond is, terwijl anderen melden dat de onderhandelingen nog gaande zijn.

Diant Ramaj: een nieuwe keeper voor Ajax

Naast Borges zou Ajax ook dicht bij het aantrekken van Diant Ramaj zijn, een 21-jarige keeper die momenteel onder contract staat bij Eintracht Frankfurt. In tegenstelling tot Borges heeft Ramaj al enige ervaring op het hoogste niveau. Hij heeft in de afgelopen twee seizoenen elk één wedstrijd in de Bundesliga gespeeld. Volgens Voetbal International zou Ramaj naar Ajax komen om de geblesseerde Remko Pasveer te vervangen. Bovendien zou derde keeper Jay Gorter op het punt staan om verhuurd te worden.

Als deze transfers doorgaan, zou dit een aanzienlijke versterking voor Ajax betekenen. Beide spelers zijn jong en hebben al indrukwekkende prestaties geleverd in hun respectievelijke competities. Het is nu afwachten of de deals daadwerkelijk worden afgerond.

Plaats een reactie