Ajax verwelkomt Diant Ramaj voor vijf seizoenen

De Amsterdamse voetbalclub Ajax heeft een nieuwe aanwinst in hun team. De 21-jarige Diant Ramaj heeft een contract voor vijf seizoenen getekend bij de club. Ramaj, een talentvolle keeper, maakt de overstap van het Duitse Eintracht Frankfurt. Bij zijn vorige club zat hij voornamelijk op de bank, maar bij Ajax krijgt hij de kans om zijn vaardigheden op het veld te laten zien.

De tweede keeper achter Rulli

De geruchten over de overname van Ramaj door Ajax waren al eerder in verschillende media te lezen. Het lijkt erop dat hij de tweede keeper wordt achter Geronimo Rulli. Rulli is door coach Steijn aangewezen als eerste keus voor het komende seizoen. De huidige tweede keeper, Remko Pasveer, is voorlopig uitgeschakeld door een blessure. Tijdens de voorbereiding brak hij twee middenhandsbeentjes, waardoor hij de komende maanden niet in actie kan komen.

Overname van Carlos Borges

Naast de komst van Ramaj, lijkt Ajax ook een akkoord te hebben bereikt met Manchester City over de overname van Carlos Borges. Deze 19-jarige aanvaller zou volgens bronnen zoals De Telegraaf, het AD en Voetbal International, deze week nog gepresenteerd moeten worden. De komst van deze twee jonge spelers belooft veel goeds voor de toekomst van Ajax.

Met deze nieuwe aanwinsten lijkt Ajax klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. Het is nu aan de spelers om te laten zien wat ze waard zijn op het veld. Voor Ramaj is dit een geweldige kans om zijn talent te laten zien en zich te bewijzen in de Eredivisie.

Plaats een reactie