Ajaxfans vieren viervoudige overwinning tegen Ludogorets

De supporters van Ajax hadden gisteravond alle reden om te juichen. Hun team scoorde maar liefst vier keer tegen de Bulgaarse kampioen Ludogorets. Hoewel het vieren van de doelpunten een feest was, moesten de fans wel hun momenten kiezen om een biertje te bestellen, zoals een fan in café Kuijper ontdekte tijdens de 0-1.

Openingstreffer van Mohammed Kudus

De eerste goal van de avond kwam van Mohammed Kudus, een moment dat de fans zeker niet snel zullen vergeten. Kudus, die waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor Ajax speelde vanwege een mogelijke transfer naar West Ham United, scoorde niet één, maar twee keer. Brian Brobbey voegde nog een doelpunt toe aan de score. Hoewel Ludogorets in de tweede helft nog een tegendoelpunt maakte, lijkt de groepsfase van de Europa League nu binnen handbereik voor Ajax.

Optimisme onder de fans

“Dit was precies wat we nodig hadden, een ontspannen wedstrijd om ons vertrouwen een boost te geven”, zei een fan na de wedstrijd. Een andere supporter voegde toe: “Volgende week maken we het af, thuis. Dan zijn we er allemaal bij.” De returnwedstrijd vindt plaats in de Johan Cruijff Arena en na deze overtuigende overwinning zijn de verwachtingen hooggespannen. “In de Arena wordt het nog veel leuker. Ik denk dat we met 6-1 gaan winnen. Daar gaan we voor.”

Met deze overwinning en het enthousiasme van de fans lijkt Ajax klaar voor de volgende uitdaging. De returnwedstrijd belooft een spannende strijd te worden, waarbij de supporters hopen op nog meer redenen om te juichen.

Plaats een reactie