Asfaltwerkzaamheden Coentunnel leiden tot omleidingen

Automobilisten die van Noord naar West willen reizen, zullen de komende dagen een andere route moeten kiezen vanwege asfaltwerkzaamheden in en rond de Coentunnel. Deze werkzaamheden zullen naar verwachting tot maandagochtend 5.00 uur duren, waardoor het verkeer via de A5 zal worden omgeleid.

Geen verkeer mogelijk van A8 naar A10 West

Naast de werkzaamheden aan de Coentunnel, is er ook geen verkeer mogelijk van de A8 naar de A10 West. Dit verkeer zal eveneens via de A5 worden omgeleid. Bovendien zijn er meerdere opritten op de A10 West gesloten, wat extra verkeersdrukte kan veroorzaken.

Uitgestelde werkzaamheden

De asfaltwerkzaamheden aan de Coentunnel stonden oorspronkelijk gepland van 21 tot en met 24 juli, maar werden uitgesteld vanwege ongunstige weersomstandigheden. Eerder, in het weekend van 15 juli, werd er ook al aan de Coentunnel gewerkt. Dit leidde toen tot aanzienlijke verkeersproblemen op de omliggende snelwegen.

Automobilisten worden aangeraden om de verkeersinformatie goed in de gaten te houden en indien mogelijk hun reisplannen aan te passen om vertragingen te vermijden. De werkzaamheden zijn noodzakelijk voor het onderhoud van de infrastructuur en de veiligheid van de weggebruikers.

Plaats een reactie