AT5 zoekt nieuw talent voor uniek opleidingsprogramma

Heb je altijd al gedroomd van een carrière in de media, maar heb je geen ervaring? AT5 biedt je de kans om je dromen waar te maken met hun unieke opleidingsprogramma ‘Wij Zijn Amsterdam’. Dit programma is speciaal ontworpen om jonge Amsterdammers zonder journalistieke opleiding de fijne kneepjes van het vak te leren. Het nieuwe seizoen begint in september, dus wacht niet langer en meld je aan.

Springplank voor mediatalent

AT5 heeft een reputatie opgebouwd als springplank voor talent in de media. Met het opleidingstraject ‘Wij Zijn Amsterdam’ (WZA) bieden ze jonge Amsterdammers de kans om hun eigen verhalen over de stad te vertellen. Vanaf maart start een nieuwe groep talenten die wekelijks video’s en verhalen zullen produceren, onder begeleiding van ervaren AT5-medewerkers. Of je nu geïnteresseerd bent in verslaggeving, redactiewerk, presenteren, camerawerk of editen, alles komt aan bod.

WZA: een weerspiegeling van Amsterdam

WZA is meer dan alleen een opleidingsprogramma. Het is een platform waar jonge Amsterdammers hun stem kunnen laten horen en hun unieke perspectief op de stad kunnen delen. Het is belangrijk voor WZA dat de deelnemers een weerspiegeling zijn van de Amsterdamse samenleving. Daarom worden jongeren met een biculturele achtergrond aangemoedigd om zich aan te melden. Het enige wat je nodig hebt is inspiratie voor mooie verhalen en de ambitie om deze verhalen zo goed mogelijk te vertellen.

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent beschikbaar vanaf half september (voor minimaal drie maanden)
  • Je bent minimaal twee dagen per week beschikbaar
  • Je woont in Amsterdam
  • Je bent tussen de 18 en 30 jaar oud
  • Je volgt geen media- of journalistieke opleiding

Wat bieden we jou?

  • Een leer-/werkplek op de stadsredactie van Amsterdam
  • Workshops en trainingen van ervaren AT5-medewerkers
  • Een kleine vergoeding (vergelijkbaar met stagevergoedingen)
  • Contacten en samenwerkingen om een kickstart te geven aan jouw mediacarrière

Ben je geïnteresseerd in deze unieke kans? Stuur dan vóór 28 augustus jouw motivatie naar wijzijnamsterdam@at5.nl. Coördinatoren Annemijn en Daniël nemen dan snel contact met je op. Let op, dit is geen stageplek voor mensen die een media- of journalistieke opleiding volgen.

Plaats een reactie