Auto-ongeluk in De Baarsjes veroorzaakt aanzienlijke schade

In de Willem Schoutenstraat in De Baarsjes, nabij het Rembrandtpark, heeft een botsing tussen twee auto’s aanzienlijke schade veroorzaakt. De politie heeft een van de bestuurders in hechtenis genomen.

Details van het incident

De betrokken voertuigen, een Rolls-Royce Cullinan en een Volkswagen Polo, kwamen rond 18.30 uur in aanraking met elkaar ter hoogte van de Orteliusstraat. Na de botsing reed een van de auto’s over een fietsenrek met geparkeerde fietsen, wat de schade verder vergrootte.

Een lokale bewoner vertelde dat hij een ‘harde klap’ hoorde. Gelukkig waren er geen gewonden bij het incident. “We gaan onderzoeken wat hier precies is gebeurd”, zei een woordvoerder van de politie. “Een van de bestuurders is aangehouden.”

Opruimwerkzaamheden

Politieagenten en medewerkers van een bergingsbedrijf zijn druk bezig met het opruimen van de ravage. De kruising is momenteel nog afgezet en de Rolls Royce is al door het bergingsbedrijf weggesleept.

Hoewel de materiële schade aanzienlijk is, is het een opluchting dat er geen persoonlijke verwondingen zijn gemeld. Het onderzoek naar de exacte omstandigheden van het ongeval is nog gaande.

Plaats een reactie