BCC Elektronicawinkels blijven open ondanks faillissement

De winkels van de onlangs failliet verklaarde elektronicaketen BCC blijven voorlopig open voor klanten. Het bedrijf, dat zijn oorsprong vindt in Amsterdam, werd donderdag door de rechtbank failliet verklaard. Ondanks deze ontwikkeling blijven de winkels open, hoewel er enkele beperkingen zijn voor klanten.

Beperkingen voor klanten

In het filiaal aan de Bilderdijkstraat in Amsterdam-West hangt een mededeling voor klanten. Hierin wordt aangegeven dat contante betalingen niet langer mogelijk zijn. Ook kunnen klanten hun producten niet laten repareren of retourneren. Het bedrijf biedt zijn excuses aan voor het ongemak dat deze maatregelen kunnen veroorzaken.

Historie van BCC

BCC, dat in 1945 zijn deuren opende met een winkel in Amsterdam-West, heeft een lange geschiedenis in de elektronicabranche. Naast de winkel op de Bilderdijkstraat heeft het bedrijf ook een vestiging op het Gelderlandplein in Amsterdam-Zuid.

Onzekerheid over de toekomst

Het is momenteel onduidelijk hoe lang de winkels van BCC open zullen blijven. Een medewerker van de keten gaf op Twitter aan dat het bedrijf hoopt op een doorstart en dat ze hun best zullen blijven doen om dit te realiseren. Ondanks het faillissement blijft het bedrijf dus voorlopig nog actief, in de hoop op een positieve uitkomst.

Plaats een reactie