Centraal Station biedt kleedruimte voor Canal Parade

Als je van plan bent om je uit te dossen voor de Canal Parade, maar je niet op je gemak voelt om zo de trein in te stappen, dan heeft het Centraal Station dit jaar een oplossing voor je. Voor de eerste keer biedt het station een speciale kleedruimte aan waar bezoekers zich kunnen omkleden en voorbereiden op het evenement.

Comfort en gemak in de reizigerstunnel

De kleedruimte is strategisch geplaatst in de centrale reizigerstunnel van het station. “We begrijpen dat niet iedereen zich comfortabel voelt om al volledig uitgedost van huis te vertrekken. Daarom willen we een veilige en comfortabele plek bieden waar mensen zich kunnen omkleden”, aldus de stationsmanager.

Faciliteiten voor iedereen

De kleedruimte is uitgerust met pashokjes, make-upstations, wastafels en een garderobe. Het doel is om een gastvrije en inclusieve omgeving te creëren waar zowel ervaren Pride-bezoekers als nieuwkomers zich welkom en op hun gemak voelen. De NS benadrukt het belang van inclusiviteit en wil iedereen de mogelijkheid bieden om zichzelf te zijn en te genieten van de Canal Parade.

Canal Parade: een dag vol viering

De Canal Parade, het hoogtepunt van de Pride-week, begint op zaterdag om 12.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Het is een dag vol viering, diversiteit en liefde. Of je nu van plan bent om je uit te dossen in een flamboyante outfit of gewoon wilt genieten van de feestelijke sfeer, de kleedruimte in het Centraal Station staat klaar om je te helpen je dag zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken.

Plaats een reactie