Claudia van Zanten stapt over naar BoerBurgerBeweging

Voormalig VVD-stadsdeelcommissielid voor Zuid, Claudia van Zanten, heeft een nieuwe politieke thuisbasis gevonden bij de BoerBurgerBeweging (BBB). Dit nieuws werd onlangs bekendgemaakt tijdens een presentatie van de partij.

Op zoek naar betrouwbare en transparante politiek

Van Zanten legde uit dat haar overstap naar de BBB voortkomt uit haar verlangen om ‘betrouwbare en transparante politiek’ terug te brengen naar Den Haag. Ze voelde zich niet langer thuis bij de VVD, waar ze het niet eens was met de koers en het beleid van de partij. Haar vertrek bij de VVD vond twee weken geleden plaats.

Van journalistiek naar politiek

Voordat ze de politieke arena betrad, was Van Zanten actief in de journalistiek en werkte ze als woordvoerder bij verschillende organisaties, waaronder de politie. Tijdens haar tijd bij de VVD sprak ze zich onder andere uit tegen de mogelijke komst van een erotisch centrum naar Zuid.

Met haar overstap naar de BBB hoopt Van Zanten haar streven naar betrouwbaarheid en transparantie in de politiek voort te zetten. Het is nog onduidelijk welke rol ze precies zal vervullen binnen de partij, maar haar ervaring en vastberadenheid zullen ongetwijfeld een waardevolle bijdrage leveren aan de BoerBurgerBeweging.

Plaats een reactie