Damsko aflevering 7: Herinneringen, creativiteit en bijzondere verhalen

In de zevende aflevering van Damsko worden we meegenomen in een mix van herinneringen en creatieve uitspattingen. Het programma verzamelt wekelijks alledaagse maar toch ook bijzondere verhalen van mensen in de stad.

Mario Stengewis en zijn band met Floradorp

Deze week staat Purmerender Mario Stengewis in de spotlight. Hij keert regelmatig terug naar zijn geboorteplek Floradorp, omdat hij die plek maar niet los kan laten. Sinds het overlijden van zijn moeder begin 2023, kwam er een eind aan 100 jaar familie Stengewis in Floradorp.

Realityserie GAM: Achter de schermen bij Stichting GAM

In de gloednieuwe realityserie GAM maken we kennis met de vrijwilligers van Stichting GAM. Zij maken al meer dan twintig jaar op Salto en Youtube films en soapseries. Damsko kijkt mee achter de schermen. De acteurs zijn zowaar celebrities in de Amsterdams-Ghanese gemeenschap, want ze hebben online en op tv veel bekijks.

Theo’s sterk verhaal: IJzerhandel, moord en lege hulzen

Aan de bar vertelt Theo uit Oost zijn sterk verhaal. De ingrediënten: een ijzerhandel, een moord, lege hulzen, en een naïeve verkoper uit Het Gooi.

Kunstenares en stylist Kristina over het leven van een kunstenaar

Bij de bouwmarkt pikt Damsko deze keer kunstenares en stylist Kristina op, die een boekje opendoet over het stugge leven van een kunstenaar, het leren afmaken van een kunstproject en de moordende fashionwereld.

Alle afleveringen van Damsko zijn hier terug te zien.

Plaats een reactie