De Grote Amsterdam Quiz keert terug!

De Grote Amsterdam Quiz, een jaarlijks evenement dat de kennis van de inwoners van de stad op de proef stelt, is terug! Na het overweldigende succes van de vorige editie, krijgen Amsterdammers opnieuw de kans om hun kennis over hun geliefde stad te testen. De voorrondes vinden plaats op meer dan negentig locaties tussen 1 en 15 oktober, met de grote finale die live wordt uitgezonden op AT5.

Roep je slimste vrienden bijeen

Of je nu je familieleden, vrienden of buren uitnodigt, je kunt je nu aanmelden met een team van vier personen. Vorig jaar namen honderden Amsterdammers deel aan de voorrondes van De Grote Amsterdam Quiz. Teams gingen de strijd aan in cafés, buurthuizen, bibliotheken en sportkantines. Dit jaar worden de voorrondes opnieuw op verschillende locaties in de stad gehouden.

Finale in H’ART Museum

De winnende teams uit de voorrondes krijgen de kans om deel te nemen aan de finale in het H’ART Museum, voorheen bekend als de Hermitage. De presentatoren van de finale zijn Koen Kleijn, geschiedenisfanaat en hoofdredacteur van Ons Amsterdam, en Fabiënne Mucuk, onze eigen presentator en liefhebber van draaiorgels. De finale vindt plaats op vrijdag 27 oktober en wordt live uitgezonden op AT5.

De Grote Amsterdam Quiz is een geweldige kans om je kennis over Amsterdam te testen en tegelijkertijd plezier te hebben. Dus verzamel je team, meld je aan en maak je klaar voor een spannende strijd!

Plaats een reactie