Explosie veroorzaakt schade aan woning in Noord

Een onverwachte explosie heeft gisteravond een woning aan het Vijgepeerpad in Noord beschadigd. De politie heeft de straat afgezet en is een onderzoek gestart om de oorzaak van de explosie te achterhalen.

Harde knal schrikt bewoners op

Rond 21.15 uur werden de bewoners van het Vijgepeerpad opgeschrikt door een harde knal. Volgens de politie heeft er geen brand plaatsgevonden en zijn er gelukkig geen slachtoffers gevallen. De woning heeft echter wel schade opgelopen door de explosie. De Teamleider Explosieven Veiligheid is opgeroepen om de situatie verder te onderzoeken.

Onderzoek naar oorzaak en dader

De politie is momenteel nog bezig met het onderzoeken van de oorzaak van de explosie en het middel dat hiervoor is gebruikt. Daarnaast is er ook een zoektocht gestart naar een mogelijke verdachte. Een woordvoerder van de politie roept getuigen op om zich te melden: “Als mensen iets hebben gezien of gehoord voor, tijdens of na de knal, dan horen we dit graag.”

Deze gebeurtenis heeft voor veel onrust gezorgd onder de bewoners van het Vijgepeerpad. De politie doet er alles aan om de oorzaak van de explosie zo snel mogelijk te achterhalen en de dader op te sporen. In de tussentijd wordt de bewoners aangeraden om alert te blijven en verdachte situaties direct te melden.

Plaats een reactie