Man en vrouw gewond na steekincident in Noord

In een rustige buurt in Noord is de rust verstoord door een steekincident waarbij een man en een vrouw gewond zijn geraakt. Het incident vond plaats op de Eendenstraat, rond 16.45 uur. De dader is na het incident gevlucht en is nog steeds op vrije voeten, volgens de laatste berichten van de politie.

Verdachte op de vlucht

Na het incident is de verdachte gevlucht in de richting van de Kwartelstraat. De politie heeft een zoekactie op touw gezet om de dader te vinden, maar tot nu toe zonder resultaat. De politie roept getuigen op om zich te melden en eventuele informatie te delen die kan helpen bij het onderzoek.

Slachtoffers naar het ziekenhuis

Na het incident zijn meerdere ambulances en een traumahelikopter ter plaatse gekomen om de slachtoffers te verzorgen. Beide slachtoffers, een man en een vrouw, zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over hun huidige toestand is nog niets bekend.

Onderzoek naar aanleiding en relatie

De politie is een onderzoek gestart naar de aanleiding van het steekincident. Ook wordt er gekeken naar de relatie tussen de slachtoffers en de verdachte. Op dit moment is er nog veel onduidelijkheid over de toedracht van het incident. Volgens een ooggetuige gaat het om een man en een vrouw, maar de politie heeft dit nog niet bevestigd.

De politie roept nogmaals getuigen op om zich te melden. Elk klein detail kan helpen bij het oplossen van dit incident en het vinden van de dader.

Plaats een reactie