Nachtelijke explosie veroorzaakt schade aan kapperszaak in Nieuw-West

In de vroege uren van de ochtend heeft een explosie een kapperszaak aan de Burgemeester de Vlugtlaan in Nieuw-West flink beschadigd. De explosie, die rond 3.00 uur plaatsvond, heeft meerdere ruiten van de zaak vernield en ook een aantal letters van de gevel losgemaakt. De volledige omvang van de schade binnenin de zaak is nog niet bekend.

Politieonderzoek naar incident

Politie-experts zijn momenteel bezig met een onderzoek naar het incident. De directe omgeving van de kapperszaak is voorlopig afgezet om het onderzoek veilig en ongestoord te kunnen uitvoeren. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van de explosie is en of er sprake is van opzet.

Impact op de buurt

De explosie heeft niet alleen materiële schade veroorzaakt, maar heeft ook voor onrust in de buurt gezorgd. Bewoners werden opgeschrikt door het harde geluid en de daaropvolgende politieactiviteit. De kapperszaak, die een bekend en geliefd punt in de buurt is, zal voorlopig haar deuren gesloten moeten houden.

Herstel en vooruitzicht

Hoewel de schade aanzienlijk is, zijn de eigenaren van de kapperszaak vastberaden om zo snel mogelijk weer open te gaan. Ze zijn dankbaar voor de steun die ze van de buurt hebben ontvangen en hopen dat het politieonderzoek snel duidelijkheid zal bieden over de oorzaak van de explosie.

Plaats een reactie