Nachtelijke overval op biljartcentrum in Noord

In de late uren van de nacht werd een biljartcentrum op het Buikslotermeerplein in Noord het toneel van een overval. De onverwachte gebeurtenis vond plaats rond 00.20 uur, een tijd waarop het centrum normaal gesproken nog volop in bedrijf zou zijn.

Geen gewonden bij overval

Hoewel het biljartcentrum tot 1.00 uur open zou zijn, was er op het moment van de overval gelukkig niemand aanwezig die gewond kon raken. De overvallers hebben het centrum binnengedrongen op een moment dat er geen klanten meer aanwezig waren. Dit heeft er waarschijnlijk aan bijgedragen dat er geen gewonden zijn gevallen tijdens deze ongelukkige gebeurtenis.

Overvallers op de vlucht

Volgens getuigen die zich in de nabijheid van het biljartcentrum bevonden, waren er twee overvallers betrokken bij de overval. Na hun daad zijn ze op de vlucht geslagen. De identiteit van de overvallers is op dit moment nog onbekend en de politie is een onderzoek gestart om de daders op te sporen.

Deze overval op het biljartcentrum in Noord is een ongelukkige herinnering aan het feit dat zelfs plaatsen van ontspanning en plezier niet immuun zijn voor criminele activiteiten. Het is een wake-up call voor andere bedrijven in de omgeving om hun veiligheidsmaatregelen te herzien en te versterken waar nodig.

Plaats een reactie