Nachtelijke Overval op IJburg’s Pampuslaan Avondwinkel

In de vroege uren van de ochtend werd een avondwinkel op de Pampuslaan in IJburg het toneel van een gewelddadige overval. De gebeurtenis vond plaats rond 3.00 uur, waarbij een medewerker van de winkel gewond raakte.

Winkelmedewerker Gewond

Volgens getuigen ter plaatse werd de rust van de nacht ruw verstoord door de overval. De winkelmedewerker, wiens identiteit nog niet is vrijgegeven, raakte gewond tijdens het incident. De ernst van de verwondingen is nog onbekend, maar een ambulance werd opgeroepen om medische hulp te verlenen. De hulpdiensten waren snel ter plaatse om de nodige zorg te bieden.

Onderzoek in Volle Gang

De politie heeft direct een onderzoek ingesteld naar de overval. De omgeving van de winkel werd afgezet en forensische experts zijn ingeschakeld om de plaats delict te onderzoeken. Hoewel er nog geen verdachten zijn aangehouden, is de politie volop bezig met het verzamelen van bewijs en het ondervragen van mogelijke getuigen.

De overval op de Pampuslaan is een schok voor de normaal zo rustige IJburg. De politie roept iedereen die mogelijk iets gezien of gehoord heeft op om zich te melden. Elk klein detail kan helpen bij het oplossen van deze zaak en het brengen van gerechtigheid voor de gewonde winkelmedewerker.

Plaats een reactie