Nachtelijke overval op IJburgse avondwinkel: medewerker gewond

In de vroege uren van de ochtend werd een avondwinkel aan de Pampuslaan op IJburg het toneel van een gewelddadige overval. De overval vond plaats rond 2.50 uur, waarbij een medewerker van de winkel ernstig werd mishandeld.

Overvallers in het zwart

Volgens de politie waren er twee overvallers betrokken bij het incident. Beide waren volledig in het zwart gekleed en droegen bivakmutsen om hun identiteit te verbergen. Ze waren bovendien gewapend. De medewerker van de winkel werd door de overvallers gedwongen om geld af te geven. Na het overhandigen van het geld werd de medewerker op brute wijze mishandeld door de overvallers.

Slachtoffer naar het ziekenhuis

De mishandeling was zo ernstig dat het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis moest worden vervoerd. De huidige toestand van de medewerker is nog onbekend. Ondanks een uitgebreide zoekactie in de omgeving, zijn de overvallers nog niet gevonden door de politie.

Oproep aan getuigen

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de overval en roept getuigen op om zich te melden. Iedereen die iets heeft gezien of gehoord dat kan bijdragen aan het onderzoek, wordt verzocht contact op te nemen met de politie. De hoop is dat met de hulp van het publiek de daders snel kunnen worden geïdentificeerd en aangehouden.

Plaats een reactie