Nachtelijke steekpartij op Prins Hendrikkade: man gewond

In de vroege uren van de ochtend heeft een gewelddadig incident plaatsgevonden op de Prins Hendrikkade in het centrum van de stad. Een man is daarbij in zijn hand gestoken en moest voor behandeling naar het ziekenhuis worden vervoerd.

Incident kort na half twee

Het incident vond plaats net na 01.30 uur. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en het slachtoffer werd onmiddellijk in een ambulance verzorgd. Ondanks de snelle medische interventie ter plaatse, was de verwonding aan zijn hand dusdanig ernstig dat hij naar het ziekenhuis moest worden gebracht voor verdere behandeling. Daar werd de wond in zijn hand gehecht.

Onduidelijke aanleiding en geen verdachte

De precieze omstandigheden die tot de steekpartij hebben geleid, zijn nog onduidelijk. De politie is een onderzoek gestart om de aanleiding van het incident te achterhalen. Tot op heden is er nog geen verdachte aangehouden in verband met de steekpartij. De politie roept eventuele getuigen op om zich te melden.

Deze gebeurtenis onderstreept de noodzaak voor voortdurende waakzaamheid en veiligheidsmaatregelen in het stadscentrum, vooral tijdens de nachtelijke uren. Het is een herinnering dat geweld op elk moment en op elke plaats kan toeslaan, en dat we allemaal een rol te spelen hebben in het waarborgen van de veiligheid van onze gemeenschap.

Plaats een reactie