Overval op winkel in Diemense Kruidenhof: politie zoekt verdachten

In het winkelcentrum aan de Kruidenhof in Diemen heeft gisteravond een overval plaatsgevonden. De politie is momenteel op zoek naar twee verdachten die betrokken zouden zijn bij deze misdaad.

Details van de overval

De overval vond plaats rond 18.45 uur. Volgens een ooggetuige die met AT5 sprak, dreigden de overvallers met een vuurwapen. Het is op dit moment nog niet duidelijk of de overvallers erin geslaagd zijn om iets mee te nemen uit de winkel.

Signalement van de verdachten

De politie heeft via Burgernet een signalement van de twee verdachten verspreid. Beide mannen hebben een donkere huidskleur. Een van de verdachten droeg een donkere jas met capuchon, terwijl de andere verdachte een grijze helm droeg. Na de overval zijn de mannen gevlucht op een grijze Vespa-scooter.

Oproep aan het publiek

De politie roept iedereen die de mannen ziet of meer informatie heeft over de overval op om direct 112 te bellen. Het is van groot belang dat deze verdachten zo snel mogelijk worden opgespoord om verdere incidenten te voorkomen en om gerechtigheid te brengen voor de getroffen winkel en haar medewerkers.

Plaats een reactie