Politie en ambulance reageren op mogelijke schietpartij in Noord

De rust in de Hilversumstraat in Noord werd gisteravond verstoord door de komst van meerdere politiewagens en een ambulance. De hulpdiensten reageerden op een melding van een mogelijke schietpartij, waarbij een man gewond zou zijn geraakt.

Onzekerheid over de aard van de verwondingen

De hulpdiensten werden rond 22.30 uur opgeroepen. Bij aankomst troffen ze een man aan met een verwonding die mogelijk het resultaat was van een schot. Een woordvoerder van de politie gaf aan dat er nog veel onduidelijkheid was over de situatie. Hoewel de verwonding van de man op een schotwond leek te duiden, moest verder onderzoek nog uitwijzen of er daadwerkelijk was geschoten.

Slachtoffer weigert ziekenhuisbezoek

Ambulancepersoneel betrad de flat met een brancard, maar volgens ooggetuigen kon de gewonde man zelfstandig naar de ambulance lopen. Opmerkelijk genoeg gaf de man in de ambulance aan dat hij niet naar het ziekenhuis vervoerd wilde worden.

Aanhouding in de buurt

Rond 23.15 uur werd er in de directe omgeving van de Hilversumstraat een persoon aangehouden. Het is nog onduidelijk of deze aanhouding verband houdt met de mogelijke schietpartij. De politie heeft nog geen verdere details vrijgegeven over de identiteit van de aangehouden persoon of de reden voor de aanhouding.

De politie blijft de situatie onderzoeken en roept eventuele getuigen op om zich te melden.

Plaats een reactie