Politie ontdekt hennepkwekerij tijdens vals alarm steekpartij

In een onverwachte wending van gebeurtenissen heeft de politie een hennepkwekerij ontdekt in een woning aan de Rustenburgerstraat in Zuid. De ontdekking werd gedaan toen de politie reageerde op een melding van een vermeende steekpartij.

Verkeerde melding leidt tot onverwachte vondst

Rond 15.50 uur ontving de politie een melding over een mogelijke steekpartij. De hulpdiensten snelden zich naar de locatie, voorbereid op een potentieel gewelddadige situatie. Echter, bij aankomst bleek dat er geen sprake was van een steekpartij. De melding was vals.

Ontdekking van de hennepkwekerij

Hoewel de oorspronkelijke melding vals bleek te zijn, leidde het bezoek van de politie tot een onverwachte ontdekking. Bij het betreden van de woning stuitte de politie op een hennepkwekerij. De kwekerij werd vervolgens ontmanteld door de politie.

Onzekerheid over arrestaties

Na de ontdekking en ontmanteling van de hennepkwekerij, is het nog onduidelijk of er arrestaties zijn verricht. De politie heeft hierover nog geen informatie vrijgegeven.

Deze onverwachte ontdekking benadrukt het belang van politiewerk, zelfs als de oorspronkelijke melding vals blijkt te zijn. Het toont aan dat elke oproep serieus genomen moet worden, omdat het kan leiden tot onverwachte resultaten en bijdraagt aan de veiligheid van de gemeenschap.

Plaats een reactie