Politie start onderzoek naar overval op woning Stadionweg

In de avonduren van gisteren werd een woning aan de Stadionweg het doelwit van een overval. De politie is een grondig onderzoek gestart om de daders op te sporen en de gebeurtenissen te reconstrueren.

Politie gealarmeerd rond 17.50 uur

De melding van de overval kwam bij de politie binnen rond 17.50 uur. Direct na de melding werd er een politiehelikopter ingezet die enige tijd boven het betreffende stadsdeel cirkelde. De helikopter werd ingezet om de omgeving te verkennen en mogelijk betrokken personen op te sporen. Het is nog onbekend of deze actie heeft geleid tot bruikbare informatie of aanwijzingen.

Forensische Opsporing doet sporenonderzoek

Op dit moment is de Forensische Opsporing bezig met een uitgebreid sporenonderzoek in de woning. Dit team van specialisten is op zoek naar fysieke bewijzen zoals vingerafdrukken, DNA-sporen en andere aanwijzingen die kunnen helpen bij het identificeren van de daders. Het onderzoek is nog in volle gang en het is nog niet bekend wanneer er resultaten verwacht kunnen worden.

De overval heeft voor veel onrust gezorgd in de buurt. De politie roept getuigen op om zich te melden en vraagt bewoners om alert te zijn op verdachte situaties. Het onderzoek naar de overval is in volle gang en de politie hoopt snel meer duidelijkheid te kunnen geven over de gebeurtenissen.

Plaats een reactie