Politie zoekt getuigen van Koningsdag mishandeling

De politie is dringend op zoek naar getuigen van een ernstig incident dat plaatsvond tijdens Koningsdag dit jaar. Een 67-jarige vrouw werd ernstig mishandeld nadat ze twee mannen had aangesproken op het weggooien van een leeg blikje voor haar woning. De situatie escaleerde snel en resulteerde in een gewelddadige confrontatie waarbij de vrouw een harde trap tegen haar benen kreeg.

Details van het incident

Het incident vond plaats op 27 april rond 17.20 uur voor de woning van de vrouw aan de Looiersgracht. De vrouw sprak een van de mannen aan op het weggooien van een leeg blikje bier, wat leidde tot een verhitte discussie. De situatie liep snel uit de hand en resulteerde in een gewelddadige confrontatie.

Meerdere omstanders raakten betrokken bij de ruzie en de 67-jarige vrouw kreeg een harde trap tegen haar benen. De trap was zo krachtig dat de vrouw meerdere botbreuken opliep, volgens een verklaring van de politie.

Oproep aan getuigen

De politie is nu op zoek naar getuigen van dit incident. De vermoedelijke dader wordt beschreven als een man met een wit T-shirt, een zwart jack, een grijze broek en donker haar. Iedereen die informatie heeft over dit incident of de vermoedelijke dader wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie.

Deze ernstige mishandeling heeft de gemeenschap geschokt en de politie is vastbesloten om de verantwoordelijke partij voor het gerecht te brengen. Door getuigen op te roepen hoopt de politie meer informatie te verzamelen die kan helpen bij het oplossen van deze zaak.

Plaats een reactie