Politie zoekt getuigen van opmerkelijk incident in Amsterdam-Noord

In een recente oproep vraagt de politie om getuigen en beeldmateriaal van een ongewoon incident dat afgelopen weekend plaatsvond op de Buiksloterweg in Amsterdam-Noord. Volgens een officieel persbericht zou er zaterdagochtend tussen 05.50 uur en 07.00 uur een verkeersongeval hebben plaatsgevonden tussen een fietser en een witte bestelbus. Wat dit incident echter ongewoon maakt, is dat de fietser, een 22-jarige man, na het ongeluk zou zijn mishandeld door de twee inzittenden van de bus. Bovendien werd zijn fiets na de mishandeling meegenomen.

Incident tussen Buiksloterweg en Zaandam

Het incident zou zich hebben afgespeeld ergens op de route tussen de Buiksloterweg in Noord en Zaandam. Het slachtoffer liep letsel op en werd behandeld door medisch personeel in het ziekenhuis. Ondanks de traumatische ervaring, maakt de man het naar omstandigheden goed.

De recherche is vastbesloten om de gebeurtenissen van die ochtend te ontrafelen en roept getuigen en mensen met mogelijk beeldmateriaal van het ongeval op om contact op te nemen. Elke informatie kan waardevol zijn om licht te werpen op de exacte omstandigheden van het incident.

Vergelijkbaar incident in dezelfde nacht

Opmerkelijk genoeg was er diezelfde nacht een vergelijkbaar incident in Noord. Bij de kruising van de Kropaarstraat en de Papaverweg werd een motorrijder aangereden door een auto. Na de aanrijding werd de motorrijder beroofd van zijn tas. De politie heeft aangegeven dat het erop lijkt dat deze aanrijding een doelbewuste actie was.

Deze reeks incidenten heeft de aandacht van de politie getrokken en ze zijn vastbesloten om de verantwoordelijken te vinden. Ze hopen dat getuigen en mensen met beeldmateriaal zich zullen melden om hen te helpen bij hun onderzoek.

Plaats een reactie