Politievlogger Jan-Willem Schut op Patrouille in Nieuw-West

Jan-Willem Schut, beter bekend als de populaire politievlogger Jan-Willem, heeft recentelijk twee dagen doorgebracht met de politieagenten van Nieuw-West. De ervaringen die hij tijdens deze dagen heeft opgedaan, zullen binnenkort te zien zijn in een reeks video’s op zijn YouTube-kanaal.

Van Rijbewijs naar Bijrijder

Enkele weken geleden kwam Schut in de landelijke media toen zijn collega’s zijn rijbewijs in beslag namen. De reden? Hij had na een nachtdienst in Limburg de snelheidslimiet met meer dan 50 kilometer per uur overschreden. Ondanks dit incident heeft de politie hem toestemming gegeven om door te gaan met het maken van zijn populaire video’s, tot grote opluchting van zijn honderdduizenden volgers.

Na het verlies van zijn rijbewijs, heeft Schut zich aangepast aan zijn nieuwe situatie. Hij onthulde op Instagram dat hij Nieuw-West had bezocht, wat een volger ertoe bracht te vragen of hij met de taxi naar het politiebureau aan de Postjesweg was gereisd. Schut ontkende dit en legde uit dat hij de trein en bus had genomen. Hij voegde eraan toe dat hij voorlopig alleen als bijrijder of fietser diensten met collega’s kan uitvoeren.

Jan-Willem’s Eerdere Avonturen in Amsterdam

Schut is geen vreemdeling in Amsterdam. Hij heeft al verschillende video’s in de stad gemaakt. Eerder dit jaar legde hij vast hoe Ajax-supporters vuurwerk afstaken bij de spelersbus voorafgaand aan de halve finale van de KNVB Beker in Zuid. Bovendien heeft hij in het verleden ook in Amsterdam gewerkt.

Met zijn unieke kijk op het politiewerk en zijn vermogen om boeiende verhalen te vertellen, blijft Jan-Willem Schut een geliefde figuur in de Nederlandse online gemeenschap. Zijn volgers kijken ongetwijfeld uit naar zijn volgende avonturen in Nieuw-West en daarbuiten.

Plaats een reactie