Postcode Loterij Miljoenenregen in de Diamantbuurt

In de Saffierstraat, gelegen in de Diamantbuurt, is de Postcode Loterij jackpot gevallen. Veertien gelukkige bewoners delen samen een prijzenpot van 1 miljoen euro. De individuele prijzen variëren van 52.632 euro tot een indrukwekkende 263.158 euro.

Winnaars Reageren op Hun Geluk

Een van de winnaars, die na een pauze pas sinds vorig jaar weer meespeelt, kon zijn geluk nauwelijks geloven. “Het moet nog een beetje indalen”, zei hij. Over zijn plannen met het gewonnen geld is hij nog onzeker. “Misschien verhuis ik wel om het nog een keer te proberen met een andere postcode.”

Een andere winnares was aanvankelijk niet zo enthousiast over het bezoek van de loterij. “Ik kwam net van mijn werk en ze belden al twee keer. Ik dacht ‘ga iemand anders lastigvallen’. Maar toen ze weer aanbelden, besloot ik naar buiten te gaan en daar stonden ze met bloemen.”

Niet Iedereen Even Gelukkig

Maar niet iedereen in de Saffierstraat had het geluk aan zijn zijde. Een bewoner die net buiten de prijzen viel, bleef echter positief. “Het is een kansspel en je hebt volgende keer evenveel kans als nu”, zei hij.

Amsterdam: Een Gelukkige Stad voor de Postcode Loterij

Dit is niet de eerste keer dat een postcode in Amsterdam in de prijzen valt. De stad heeft al meerdere keren de Postcodekanjer mogen verwelkomen. In 2011 viel de prijs van 25 miljoen euro op het KNSM-eiland en in 2015 werd er in de Steenderenstraat in Zuidoost een verbazingwekkende 43,7 miljoen euro verdeeld onder de deelnemende bewoners.

Deze recente winst in de Saffierstraat voegt zich bij de groeiende lijst van Amsterdamse Postcode Loterij successen, en brengt ongetwijfeld vreugde en opwinding in de Diamantbuurt.

Plaats een reactie