Schietincident bij metrostation Kraaiennest in Zuidoost

In de vroege ochtenduren van vandaag vond er een schietincident plaats in de nabijheid van metrostation Kraaiennest in Zuidoost. De politie ontving een melding dat er schoten in de lucht werden afgevuurd.

Getuigenverslag

Het incident vond plaats rond 7.00 uur. Een ooggetuige deelde met AT5 dat hij meerdere schoten hoorde. “Ik denk dat er ongeveer vijf schoten werden afgevuurd,” zei hij.

Onderzoek ter plaatse

De Forensische Opsporing van de politie is momenteel bezig met een onderzoek naar het incident. Op basis van beschikbare foto’s is te zien dat forensisch rechercheurs een kogelhuls hebben verzameld voor verder onderzoek. Daarnaast is er een speurhond ingezet om te zoeken naar meer kogelhulzen of andere relevante sporen.

Vorige schietincident

Dit is niet het eerste schietincident in de omgeving. Vorige week vond er ook een schietpartij plaats, waarbij een automatisch wapen werd gebruikt. Gelukkig raakte er bij beide incidenten niemand gewond.

De politie blijft alert op verdere incidenten en roept getuigen op om zich te melden met informatie die kan bijdragen aan het onderzoek.

Plaats een reactie