Schietincident in Noord laat één gewonde achter

Een rustige middag op het Vikingpad in Noord werd abrupt verstoord door een schietpartij, waarbij één persoon gewond raakte. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, maar de ernst van de verwondingen is nog onbekend.

Politie ontvangt melding van schietpartij

Rond 16.00 uur ontving de politie een melding van een ooggetuige die een schietpartij had waargenomen. Bij aankomst op de locatie troffen de agenten een gewonde persoon aan. De identiteit van het slachtoffer en de aard van de verwondingen zijn nog niet vrijgegeven.

Onderzoek op locatie

Een deel van het Vikingpad is momenteel afgezet voor politieonderzoek. Een verdachte is inmiddels aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het is nog onduidelijk of deze persoon de vermoedelijke schutter is.

Bloedsporen op auto bij nabijgelegen ziekenhuis

Bij het BovenIJ ziekenhuis, dat in de nabijheid van het Vikingpad ligt, werd een auto aangetroffen met bloed op de motorkap. Er was een opvallend grote politieaanwezigheid bij het ziekenhuis. Het is nog onduidelijk of deze auto en de bloedsporen verband houden met het schietincident.

Onderzoek in volle gang

Een woordvoerder van de politie kon nog niet bevestigen of het slachtoffer in het BovenIJ ziekenhuis wordt behandeld. Ook de herkomst van het bloed op de auto is nog onderwerp van onderzoek. De politie werkt met man en macht om de gebeurtenissen van deze middag te reconstrueren en de dader(s) te identificeren.

Plaats een reactie