Shell Tankstation Tweemaal Doelwit van Overval

De Shell aan de Anthony Fokkerweg in Zuid is voor de tweede keer in één week het slachtoffer geworden van een overval. De politie is nog steeds op zoek naar de dader.

Overval in de Vroege Uren

Vrijdagochtend, rond half drie, ontving de politie een melding van de overval. De verdachte wist te ontsnappen met een onbekende buit, maar gelukkig raakte niemand gewond.

Eerdere Poging tot Overval

Op de vroege woensdagochtend van dezelfde week was het tankstation ook al het doelwit van een overvalpoging. De overvaller probeerde toen met een mes bij de kassa te komen, waar op dat moment een medewerker aanwezig was. Ondanks zijn pogingen om de deur van het kassahok in te trappen, wist de overvaller niets buit te maken dankzij het kordate optreden van de medewerker.

Niet veel later werd een tankstation aan de Burgemeester de Vlugtlaan in Nieuw-West op dezelfde manier overvallen. Ook hier probeerde de overvaller tevergeefs de deur open te trappen om bij de medewerker te komen. Net als bij de eerdere overval, was de man gewapend met een mes.

Verband Tussen de Overvallen

De politie onderzoekt momenteel of er een verband bestaat tussen de overval van vrijdagochtend en de eerdere poging tot overval. Een woordvoerder van de politie heeft aangegeven dat het signalement van de verdachte overeenkomt met dat van de overvaller van woensdag.

Signalement van de Overvaller

De verdachte wordt omschreven als een man van ongeveer 20 tot 25 jaar oud, met een normaal postuur en een licht getinte huidskleur. Hij is tussen de 1,70 en 1,80 meter lang.

Plaats een reactie