Steekincident bij Station Sloterdijk leidt tot één gewonde

In de avonduren van gisteren vond er een steekincident plaats bij de fietsenstalling van Station Sloterdijk, waarbij één persoon gewond raakte. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar was bij bewustzijn en in staat om te communiceren. De politie heeft op het station een verdachte kunnen aanhouden.

Snelle actie van omstanders en politie

Het incident vond plaats rond 20.30 uur, in de nabijheid van de fietsenstalling aan de achterzijde van het station. Alert reagerende omstanders die getuige waren van het incident, gaven een gedetailleerde beschrijving van de vermoedelijke dader. Dankzij deze informatie kon de politie snel handelen en een verdachte aanhouden op het station zelf.

“Het slachtoffer was bij kennis”, bevestigt een woordvoerder van de politie. “De verdachte is overgebracht naar het cellencomplex en de zaak is momenteel in onderzoek.”

Onderzoek naar aanleiding van het incident

Wat de precieze aanleiding was voor het steekincident, is op dit moment nog onduidelijk. Het Carrascoplein, de locatie van het incident, is tijdelijk afgezet met lint om ruimte te bieden voor een grondig onderzoek. De politie is bezig met het verzamelen van bewijs en het horen van getuigen om meer duidelijkheid te krijgen over de gebeurtenissen die tot het incident hebben geleid.

Plaats een reactie