Stormen vernietigen twee auto’s van ongelukkige Joke

De Noordse Joke heeft een ongelukkige reeks ervaringen met stormen. Haar auto’s zijn twee keer total-loss verklaard na te zijn getroffen door omvallende bomen tijdens stormen. De eerste keer was tijdens storm Eunice in maart vorig jaar, en de tweede keer was recentelijk tijdens storm Poly.

Auto’s verwoest door stormen

Tijdens beide stormen stond Joke’s auto geparkeerd naast een boom die door de hevige wind omviel. De eerste auto, een erfstuk van haar vader, werd vorig jaar verwoest door een omvallende boom tijdens storm Eunice. Dit incident veroorzaakte niet alleen materiële schade, maar ook emotionele schade voor Joke.

Na negen maanden van hard sparen, kocht Joke eindelijk een nieuwe auto. Helaas heeft ze slechts drie maanden kunnen genieten van haar nieuwe voertuig. Tijdens storm Poly viel er opnieuw een boom op haar auto, waardoor deze opnieuw total-loss werd verklaard.

Preventie had mogelijk geweest

Joke is extra gefrustreerd omdat ze gelooft dat de schade voorkomen had kunnen worden. Volgens haar hebben buurtbewoners meerdere keren melding gemaakt bij het stadsdeel over de slechte staat van de bomen. Joke denkt dat de problemen te maken hebben met het feit dat de bomen in zand zijn geplant, waardoor ze onvoldoende houvast hebben.

Positieve instelling ondanks tegenslagen

Ondanks de enorme pech die ze heeft gehad, blijft Joke positief. Ze benadrukt dat het uiteindelijk maar om materiële zaken gaat en is dankbaar dat ze tijdens beide incidenten niet in de auto zat. Hoewel de situatie ongelukkig is, blijft Joke optimistisch en kijkt ze uit naar betere tijden.

Plaats een reactie