Tragisch auto-ongeluk in Twente eist twee levens

Een tragisch auto-ongeluk in Twente heeft het leven gekost aan een 55-jarige vrouw uit Amsterdam en een 83-jarige man uit Delden, Overijssel. De frontale botsing tussen twee auto’s vond plaats op de N347 tussen Goor en Markelo.

Details van het ongeval

Het ongeval gebeurde op een zaterdagavond rond 20.00 uur. De weg richting de A1 werd volledig afgesloten als gevolg van het ongeval. Volgens de politie zaten er meerdere personen bekneld in de voertuigen. Drie personen werden met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Slachtoffers en onderzoek

In eerste instantie meldde de politie dat er één persoon was overleden. Echter, op zondag werd bekendgemaakt dat er een tweede dodelijk slachtoffer was gevallen. De identiteit van de slachtoffers werd later bevestigd als een 55-jarige vrouw uit Amsterdam en een 83-jarige man uit Delden.

De politie is momenteel bezig met een onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van de frontale botsing was. De resultaten van dit onderzoek zullen naar verwachting binnenkort worden vrijgegeven.

Dit tragische incident benadrukt nogmaals het belang van veilig rijgedrag en het naleven van de verkeersregels. Onze gedachten gaan uit naar de familie en vrienden van de slachtoffers in deze moeilijke tijd.

Plaats een reactie