Verkeersongeval op A10 West veroorzaakt verkeerschaos

Een ernstig verkeersongeval op de A10 West heeft vanmiddag voor flinke verkeersproblemen gezorgd. Drie auto’s waren betrokken bij de botsing, wat resulteerde in het afsluiten van drie rijstroken richting knooppunt Nieuwe Meer.

Details van het ongeval

Het ongeval vond plaats rond 16.45 uur. Volgens een politiewoordvoerder waren er drie auto’s betrokken bij de aanrijding. Op het moment van het incident was het nog onduidelijk of er slachtoffers waren en zo ja, hoeveel.

Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Volgens de politie zat er nog één persoon vast in een van de voertuigen. De brandweer was druk bezig om deze persoon uit het wrak te bevrijden. Ook was er een mobiel medisch team opgeroepen om assistentie te verlenen.

Verkeersopstoppingen en vertragingen

De ANWB meldde dat drie rijstroken in zuidelijke richting gesloten waren en waarschuwde dat de situatie nog wel even kon duren. Rijkswaterstaat verwachtte dat alle rijbanen voor 19.00 uur weer zouden zijn vrijgegeven. Hoewel er enig verkeer langs de plaats van het ongeval kon, ontstond er een aanzienlijke file.

De verkeerschaos was niet beperkt tot de A10 West. Ook op andere snelwegen in de regio Amsterdam stond het verkeer aan het einde van de middag flink vast, volgens de ANWB. Dit incident benadrukt nogmaals het belang van voorzichtig rijden en het respecteren van verkeersregels om dergelijke ongelukken te voorkomen.

Plaats een reactie