Zwaargewonde man aangetroffen naast fiets in Amsterdam West

In de vroege uren van zondagochtend werd een man ernstig gewond aangetroffen op de Jan van Galenstraat in Amsterdam West. De man, die naast zijn zogenaamde ‘fatbike’ lag in een plas bloed, is momenteel in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Alarm geslagen om 06.30 uur

Op 16 juli werden de hulpdiensten om 06.30 uur op de hoogte gebracht van de gewonde man. Getuigen meldden dat ze de man kort daarvoor nog hadden gezien terwijl hij richting de Admiralengracht fietste. De omstandigheden die hebben geleid tot zijn ernstige verwondingen zijn nog onduidelijk.

Onderzoek naar toedracht

De politie heeft de identiteit van de man bevestigd, maar is nog steeds bezig met het onderzoeken van de gebeurtenissen die hebben geleid tot zijn verwondingen. Hoewel er al enkele getuigen zijn ondervraagd en camerabeelden worden bekeken, is de politie nog steeds op zoek naar meer mensen die mogelijk meer informatie kunnen verschaffen over het incident.

Kenmerken van de man

Volgens de politie gaat het om een 27-jarige blanke man. Hij is ongeveer 1,75 tot 1,80 meter lang, heeft een stevig postuur en donkerblond lang haar dat hij in een staartje draagt. De politie roept iedereen die mogelijk meer informatie heeft over het incident op om contact op te nemen.

Plaats een reactie