Zwaargewonde man gevonden bij IJ-hallen onder mysterieuze omstandigheden

In de vroege uren van de ochtend, rond 3 uur, hebben voorbijgangers een ernstig gewonde man ontdekt tussen betonblokken bij een loods in de buurt van de IJ-hallen. De omstandigheden rondom de vondst van de man zijn nog onduidelijk en worden door de politie als ‘verdacht’ bestempeld.

Onbekende identiteit en omstandigheden

De man, wiens identiteit nog onbekend is, werd gevonden op het NDSM-plein. Hij was niet in staat om te communiceren en moest ter plekke gereanimeerd worden door politieagenten voordat hij naar het ziekenhuis werd vervoerd. Naast de politie werden ook andere hulpdiensten, waaronder de brandweer en een mobiel medisch traumateam, opgeroepen om assistentie te verlenen.

Onderzoek naar de gebeurtenissen

De politie heeft nog geen duidelijk beeld van wat er precies is gebeurd. De plaats waar de man werd gevonden, is afgezet en forensische rechercheurs zijn ingeschakeld om de omgeving te onderzoeken. Ze hebben foto’s gemaakt van de plaats delict en bloedsporen veiliggesteld voor verder DNA-onderzoek.

Oproep aan getuigen

De politie is dringend op zoek naar mensen die mogelijk iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de IJ-hallen rond het tijdstip dat de man werd gevonden. Iedereen die informatie heeft die kan bijdragen aan het onderzoek wordt verzocht om contact op te nemen met de politie.

Plaats een reactie