Explosie in flatgebouw Kikkenstein, Zuidoost: geen gewonden

In de vroege uren van de dag werd de rust in de wijk Kikkenstein, Zuidoost, verstoord door een explosie in een van de flatgebouwen. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen, maar de schade aan het gebouw is aanzienlijk. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de explosie.

Explosie vond mogelijk eerder plaats

De politie werd rond 10.30 uur geïnformeerd over de explosie. Echter, volgens een bewoner van het flatgebouw, vond de explosie al de avond ervoor plaats. Deze bewering wordt nog onderzocht door de autoriteiten.

Schade aan lift

De explosie heeft aanzienlijke schade veroorzaakt aan een van de liften in het flatgebouw. De lift is momenteel buiten gebruik en zal gerepareerd moeten worden. Het is nog onduidelijk hoe lang de reparatiewerkzaamheden zullen duren.

Onderzoek naar de oorzaak

De forensische opsporing was ter plaatse om sporenonderzoek te doen. De politie is nog bezig met het onderzoek naar de oorzaak van de explosie. Er zijn nog geen verdachten aangehouden in verband met het incident.

Oproep aan getuigen

De politie roept getuigen op om zich te melden. Iedereen die iets heeft gezien of gehoord dat kan bijdragen aan het onderzoek, wordt verzocht contact op te nemen met de politie. De hoop is dat getuigenverklaringen kunnen helpen bij het vaststellen van de oorzaak van de explosie.

Plaats een reactie