Man in Nieuw-West overvallen onder vuurwapenbedreiging

In de late uren van gisteravond, rond 23.30 uur, werd een man het slachtoffer van een gewapende overval in de Willem Kromhoustraat in Nieuw-West. De daders, twee mannen, bedreigden het slachtoffer met een vuurwapen en gingen er vervolgens vandoor met de buit op een scooter. De politie is momenteel nog steeds op zoek naar de verdachten.

Geweld bij de overval

De overval was niet zonder geweld. Het slachtoffer liep verwondingen op, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. Een ooggetuige die de overval zag gebeuren, werd ook bedreigd door de twee mannen. De getuige bleef echter ongedeerd.

Oproep aan getuigen en omwonenden

De politie is nog volop bezig met het onderzoek naar de overval en roept getuigen op om zich te melden. Ze zijn met name geïnteresseerd in mensen die mogelijk videobeelden hebben van de overval of de vlucht van de daders. Dit kan bijvoorbeeld via voordeurcamera’s of andere beveiligingscamera’s in de omgeving van de Willem Kromhoustraat. De politie hoopt dat deze beelden kunnen bijdragen aan het opsporen van de daders.

De overval en de daaropvolgende bedreiging van de getuige hebben voor veel onrust in de buurt gezorgd. De politie benadrukt dat ze er alles aan doet om de daders zo snel mogelijk op te sporen en de rust in de wijk te herstellen.

Plaats een reactie