Man in Nieuw-West overvallen onder vuurwapenbedreiging

In de late uren van gisteravond werd een man het slachtoffer van een gewapende overval in de Willem Kromhoustraat in Nieuw-West. Twee onbekende mannen bedreigden hem met een vuurwapen en gingen er vervolgens vandoor met zijn bezittingen. De politie is momenteel nog op zoek naar de daders.

Overval met geweld

Rond 23.30 uur werd de man bij zijn auto overvallen. De daders gebruikten geweld en het slachtoffer liep hierbij verwondingen op. Ondanks de ernst van de situatie, was het niet nodig voor het slachtoffer om naar het ziekenhuis te gaan. Na de overval vluchtten de daders op een scooter, met de buit.

Getuige bedreigd

Een omstander die getuige was van de overval werd eveneens bedreigd door de twee mannen. De getuige bleef ongedeerd, maar de bedreiging heeft de ernst van de situatie verder verhoogd.

Oproep aan getuigen

De politie is een onderzoek gestart naar de overval en is dringend op zoek naar getuigen. Ze roepen iedereen die iets gezien of gehoord heeft op om zich te melden. Daarnaast is de politie ook geïnteresseerd in eventuele beelden van voordeurcamera’s in de omgeving van de Willem Kromhoustraat. Deze kunnen mogelijk waardevolle informatie bevatten over de identiteit van de daders en de toedracht van de overval.

Deze gewapende overval is een ernstig misdrijf en de politie is vastberaden om de daders te vinden. Iedereen met informatie wordt aangemoedigd om contact op te nemen met de politie.

Plaats een reactie