Rolls-Royce veroorzaakt chaos: Fietsen verpletterd

Een Rolls-Royce, die betrokken was bij een botsing met een andere auto, heeft gisteravond een spoor van vernieling achtergelaten. De luxe auto eindigde zijn rit op een rij geparkeerde fietsen, waardoor de eigenaren vanochtend op zoek moesten naar hun tweewielers die nog in werkende staat waren. “Het is een ongebruikelijke situatie om aan je verzekeraar uit te leggen dat een Rolls-Royce je fiets heeft verpletterd,” merkte een van de getroffen fietsbezitters op.

Getuigen van het incident

De bewoners van de huizen rondom het kruispunt waren getuige van het incident. “We renden allemaal naar buiten om te controleren of er gewonden waren. Gelukkig was dat niet het geval,” zei een van hen. De Rolls-Royce en een Volkswagen Polo waren bij de botsing betrokken. Een interessant detail is dat de luxe auto, met een waarde van bijna een half miljoen, eigendom is van voormalig Ajax-speler Hakim Ziyech. Er wordt gezegd dat hij zijn auto had uitgeleend.

“Ik voel echt mee met beide bestuurders,” zei een buurvrouw. Een andere buurtbewoner voegde toe: “Als je weet van wie de auto is, verzacht dat de pijn een beetje. Ik hoorde zelfs dat hij nog een andere Rolls-Royce heeft.”

Fietsen repareren of verkopen?

“Mijn buurman heeft geluk gehad. Als dat fietsenrek er niet was geweest, zou de Rolls-Royce tegen zijn auto zijn gebotst,” zei een van de bewoners. Veel fietsen zijn beschadigd nadat de auto erop was beland.

Een man stond bedachtzaam naar een van zijn verpletterde fietsen te kijken. “Er is niet veel meer mee te beginnen. Nu is de vraag: verkoop ik hem voor een tientje of probeer ik hem te repareren?” Een andere bewoner nam het zekere voor het onzekere: “Ik heb mijn fiets maar naar de andere kant van de straat verplaatst, voor het geval dit nog eens gebeurt.”

Plaats een reactie