Stichting Young Society viert overwinning Oranjevrouwen

De medewerkers van Stichting Young Society in Nieuw-West hebben een onvergetelijke ochtend beleefd. Ze hebben de overtuigende overwinning van de Oranjevrouwen op Vietnam gevierd met een geïmproviseerde beameropstelling, bestaande uit twee pakken printpapier en een whiteboard. Na de wedstrijd was het echter weer tijd om aan het werk te gaan.

Oranjegekte op kantoor

De wekelijkse ochtendvergadering werd deze keer overgeslagen. In plaats daarvan werd iedereen aangemoedigd om in het oranje naar kantoor te komen om de Oranjevrouwen naar de achtste finales van het WK te juichen. De medewerkers van Stichting Young Society zagen de Oranje Leeuwinnen met een indrukwekkende 7-0 over Vietnam heen walsen.

Er was echter één klein minpuntje aan deze feestelijke ochtend. Veronique Kedde, een van de medewerkers, vertelt: “Ik ben vanmorgen naar drie winkels gefietst en nergens waren oranje tompoucen te koop. Het is jammer, want ik weet zeker dat als de mannen hadden gespeeld, de supermarkten vol zouden liggen met oranje lekkernijen.”

Terug naar de realiteit

Ondanks de vrolijke sfeer op kantoor, was na de vijfde goal de spanning wel uit de lucht. Behalve een paar diehard fans, keerden de meeste collega’s terug naar hun laptop en volgden de rest van de wedstrijd nog maar met een half oog. De volgende wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen wordt qua tijdstip ook weer een uitdaging. Oranje trapt in de nacht van zaterdag op zondag om 04.00 uur af tegen een nog onbekende tegenstander.

Maar ondanks de uitdagingen, blijft de steun voor de Oranjevrouwen onverminderd sterk bij Stichting Young Society. Het team kijkt al uit naar de volgende wedstrijd en hoopt op een even overtuigende overwinning.

Plaats een reactie