Auto-overval in IJburg: Politie onderzoekt

In de rustige wijk IJburg in Amsterdam werd de stilte ruw verstoord toen een auto werd overvallen. De overval vond plaats op de Theo Frenkelhof, rond 19.20 uur. Volgens de politie waren er mogelijk meerdere daders betrokken bij deze misdaad.

Onzekerheid over details

Er zijn nog veel onduidelijkheden rondom de overval. Zo is het niet bekend of er wapens zijn gebruikt tijdens de overval en hoeveel mensen er in de auto zaten op het moment van de overval. Ook is het nog onduidelijk of de overvallers iets hebben buitgemaakt.

De politie is druk bezig met het onderzoek en roept getuigen op om zich te melden. Iedereen die iets heeft gezien of gehoord dat kan bijdragen aan het onderzoek, wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

Verdachte aangehouden

Later op de avond heeft de politie een verdachte aangehouden op de Schipholweg bij Badhoevedorp. De rol van deze persoon bij de overval wordt momenteel onderzocht. Het is nog onduidelijk of deze persoon direct betrokken was bij de overval, of op een andere manier betrokken is.

De politie blijft alert en doet er alles aan om de daders te vinden en de veiligheid in de wijk te waarborgen. Het onderzoek naar de overval is nog in volle gang.

Plaats een reactie