Conflict in Watergraafsmeer leidt tot gewonden en arrestaties

In de avonduren van gisteren vond er een gewelddadige confrontatie plaats in de Watergraafsmeer, waarbij één persoon gewond raakte. De politie reageerde snel op de situatie, met meerdere eenheden ter plaatse en drie personen gearresteerd.

Snelle reactie van hulpdiensten

De vechtpartij brak uit rond 21.45 uur. Het slachtoffer werd gevonden op de Hugo de Vrieslaan, terwijl de verdachten in de nabije omgeving werden aangehouden. Hulpdiensten, waaronder meerdere ambulances en een traumahelikopter uit Rotterdam, werden opgeroepen om assistentie te verlenen. De traumahelikopter kon echter terugkeren, aangezien ambulancepersoneel het slachtoffer al snel naar het ziekenhuis had vervoerd.

Politieonderzoek in volle gang

Volgens een woordvoerder van de politie werd de melding binnengekregen als een ‘ernstige situatie’, wat leidde tot een grootschalige reactie. Momenteel wordt er in een uitgestrekt gebied een sporenonderzoek uitgevoerd om meer inzicht te krijgen in de gebeurtenissen van de avond. Een politiehelikopter wordt ook ingezet om het onderzoek vanuit de lucht te ondersteunen.

Details over de aard van de verwondingen van het slachtoffer zijn op dit moment nog niet bekend. De politie blijft de situatie nauwlettend volgen en zal meer informatie verstrekken zodra deze beschikbaar is.

Plaats een reactie