Onrust in Slotervaart: Schoten gelost in Piet Mondriaanstraat

In de rustige wijk Slotervaart werd de stilte gisteravond ruw verstoord. Rond 22.15 uur klonken er plotseling schoten in de Piet Mondriaanstraat. De politie was snel ter plaatse en startte direct een onderzoek naar de gebeurtenissen.

Politieonderzoek en afzetting

De politie reageerde snel op de meldingen van de schoten en zette de straat af voor onderzoek. De rust in de woonwijk werd verstoord door de aanwezigheid van politievoertuigen en de afzetting van de straat. De bewoners keken toe terwijl de politie haar werk deed, in een poging te begrijpen wat er precies was gebeurd.

Geen slachtoffers, wel bewijs

Ondanks de schoten die gelost waren, werd er geen slachtoffer aangetroffen. De politie vond echter wel vier hulzen op straat, wat duidt op het gebruik van een vuurwapen. Het lijkt erop dat de schoten in de lucht zijn afgevuurd, mogelijk als een waarschuwing of uit frustratie. De exacte reden is nog onbekend en maakt deel uit van het lopende onderzoek.

Forensische opsporing ter plaatse

Om alle sporen veilig te stellen en te onderzoeken, werd de forensische opsporing ingeschakeld. Zij kwamen ter plaatse om de hulzen en andere mogelijke bewijsstukken te verzamelen. Dit bewijs zal worden gebruikt om te proberen te achterhalen wie verantwoordelijk is voor het afvuren van de schoten.

De schietpartij heeft voor onrust gezorgd onder de bewoners van de Piet Mondriaanstraat. De politie blijft de situatie nauwlettend in de gaten houden en doet een beroep op getuigen om zich te melden. Het onderzoek naar de schietpartij is nog in volle gang.

Plaats een reactie