Politie ontkent betrokkenheid Hakim Ziyech bij auto-ongeluk

De politie heeft bevestigd dat er geen bewijs is om te suggereren dat voormalig Ajax-speler Hakim Ziyech betrokken was bij een recent auto-ongeluk in de Willem Schoutenstraat in De Baarsjes. De Rolls-Royce die bij het ongeluk betrokken was, staat op naam van Ziyech, maar de politie benadrukt dat er geen reden is om te geloven dat hij de bestuurder was.

Details van het ongeluk

Het ongeluk vond plaats toen de Rolls-Royce in botsing kwam met een andere auto en vervolgens over een fietsenrek met geparkeerde fietsen reed. Twee personen beweerden kort na het ongeluk de bestuurders van de auto’s te zijn. De bestuurder van de Rolls-Royce werd meegenomen naar het politiebureau op verdenking van rijden onder invloed.

Speculaties over Ziyech’s betrokkenheid

Er ontstonden geruchten op sociale media en in De Telegraaf dat Ziyech de bestuurder van de Rolls-Royce was. Deze geruchten werden gevoed door een getuigenverklaring en een foto die op een juicekanaal werd geplaatst, waarop Ziyech te zien was naast een persoon in dezelfde kleding die uit de gecrashte Rolls-Royce stapte.

Politie-standpunt

De politie heeft echter benadrukt dat er onvoldoende bewijs is om te suggereren dat Ziyech de bestuurder was. Hoewel er werd gemeld dat er kort na het ongeluk een man was weggerend, is er geen reden om te geloven dat dit Ziyech was. De politie heeft ook aangegeven dat hun mogelijkheden om verder te onderzoeken beperkt zijn, aangezien het ongeluk alleen materiële schade veroorzaakte en er geen grond is om camerabeelden uit de omgeving op te vragen.

Oproep aan het publiek

De politie heeft het publiek opgeroepen om eventuele informatie of camerabeelden die kunnen helpen bij het onderzoek, te delen. Ze benadrukken dat hun onderzoeken gebaseerd moeten zijn op feiten en bewijs, niet op geruchten en speculaties.

Plaats een reactie