Soundos El Ahmadi en Peter Beense: Pleziermakers in hart en nieren

Actrice en cabaretière Soundos El Ahmadi en volkszanger Peter Beense zijn twee mensen die weten hoe ze plezier moeten maken. Soundos heeft van humor haar beroep gemaakt, terwijl Peter al jarenlang de sfeer in Amsterdamse kroegen bepaalt. Ze delen hun verhalen en ervaringen met presentator Kiki Bosman, in een gezellige setting op het Spui, vlakbij de Kalverstraat.

Peter Beense: De zingende kroegbaas

Peter Beense, bekend als de man van het levenslied en voormalig horecaondernemer, heeft in zijn carrière talloze Amsterdamse cafés bezocht. Hij was zelf de trotse eigenaar van Café Peter Beense op het Rembrandtplein. “De beginperiode van het café was fantastisch, die zou ik zo weer overdoen. Maar het Rembrandtplein is sindsdien enorm veranderd,” vertelt hij. Tegenwoordig is Peter, een bewonderaar van Hazes, voornamelijk te vinden in zijn woonplaats Diemen, waar hij alles heeft wat hij nodig heeft. Voor deze speciale gelegenheid is hij echter op zijn scooter naar het centrum van Amsterdam gekomen.

Soundos El Ahmadi: Van dromen naar doen

Naast Peter zit Soundos El Ahmadi, een veelzijdige vrouw die acteert, regisseert en cabaret maakt. In 2015 was Soundos al eens te gast in De Zwoele Stad, waar ze destijds vertelde dat ze graag wilde acteren. Acht jaar later heeft ze die droom waargemaakt en nog veel meer bereikt. Haar ambitie om in Carré te staan heeft ze echter losgelaten. “Het maakt me tegenwoordig niet meer uit of mensen me leuk vinden of niet. Ik heb geleerd dat het belangrijk is om trouw te blijven aan mezelf. Mensen voelen het als je authentiek en oprecht bent. Ik wil nu vooral wat aardiger zijn voor mezelf,” zegt ze. Soundos vertelt ook over haar enorm populaire podcast BIMS, waarin ze samen met haar goede vrienden Edson da Graça en Quinty Misiedjan over de Bijlmer praat.

Soundos El Ahmadi en Peter Beense zijn twee mensen die weten hoe ze plezier moeten maken, zowel in hun professionele als persoonlijke leven. Hun verhalen en ervaringen zijn een inspiratie voor iedereen die droomt van een carrière in de entertainmentindustrie.

Plaats een reactie