Steekincident in Amsterdam-West eist leven en laat één zwaargewonde achter

In de vroege ochtenduren van vandaag vond er een tragisch incident plaats in de Robert Scottstraat in Amsterdam-West. Twee mannen werden neergestoken, waarbij één het leven liet en de andere ernstig gewond raakte. De politie heeft een verdachte aangehouden die bloedsporen op zijn kleding had.

Verdachte op balkon met mes

Volgens een ooggetuige stond de verdachte eerder op het balkon van een woning met een mes in zijn hand. De getuige beschreef een angstaanjagend tafereel waarbij de verdachte, besmeurd met bloed, op het balkon stond terwijl de politie arriveerde en de straat afzette.

Snelle reactie van hulpdiensten

De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Een traumahelikopter werd ingezet om eerste hulp te verlenen aan de slachtoffers. De zwaargewonde man werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Plaats delict afgezet

De politie heeft een groot gebied rondom de plaats van het incident afgezet voor onderzoek. Een calamiteitencontainer werd ook ingezet, wat wijst op de ernst van het incident. De politie is momenteel bezig met het verzamelen van bewijs en het ondervragen van mogelijke getuigen.

De identiteit van de slachtoffers en de verdachte zijn nog niet vrijgegeven. Het is ook nog onduidelijk wat de aanleiding was voor het steekincident. Het onderzoek is nog in volle gang.

Plaats een reactie