Steekincident in Diemerbos laat één persoon lichtgewond

In het rustige Diemerbos vond gisteravond een onverwacht geweldsincident plaats. Een persoon raakte lichtgewond na een steekpartij die rond 21.30 uur plaatsvond. Volgens de politie was het slachtoffer in staat om na het incident nog een stuk te lopen, en hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht.

Verdachte op de vlucht

De dader van het steekincident is nog op vrije voeten. Na het incident sloeg de verdachte op de vlucht, waardoor de exacte locatie van de steekpartij in het uitgestrekte Diemerbos nog onduidelijk is. De politie heeft direct een grootschalige zoekactie op touw gezet, waarbij onder andere een politiehelikopter werd ingezet. Ondanks deze inspanningen is de verdachte nog niet aangehouden.

Onduidelijke toedracht

Wat de aanleiding was voor het steekincident, is nog onduidelijk. De politie is druk bezig met het onderzoek naar de toedracht van het incident. Het slachtoffer, dat lichtgewond raakte, heeft nog geen verklaring kunnen afleggen. De politie roept eventuele getuigen op om zich te melden, in de hoop meer duidelijkheid te krijgen over de gebeurtenissen van gisteravond.

Hoewel het Diemerbos doorgaans een vredige plek is, heeft dit incident de rust verstoord. De politie verzekert echter dat er alles aan wordt gedaan om de dader op te sporen en de veiligheid in het gebied te waarborgen.

Plaats een reactie