Steekincident in Noordelijke Zilverbergwijk leidt tot twee gewonden

In de rustige omgeving van Zilverberg in Noord is de vrede vanmiddag verstoord door een steekincident. Twee mensen zijn hierbij gewond geraakt, zo meldt de politie. Een verdachte is inmiddels in hechtenis genomen.

Snelle reactie van hulpdiensten

De hulpdiensten werden rond het middaguur gealarmeerd over het incident. Meerdere ambulances en zelfs een traumahelikopter werden opgeroepen om assistentie te verlenen. Het incident vond plaats in de nabijheid van Zilverberg en Wansborn, waar op dat moment drie mensen aanwezig waren. Twee van hen raakten gewond.

Politie sluit omgeving af

De politie heeft Spelderholt, de weg die Zilverberg afsluit, tijdelijk geblokkeerd voor onderzoek. Dit heeft gevolgen voor het openbaar vervoer in de omgeving, aangezien bus 34 niet langs de gebruikelijke route kan rijden.

Onderzoek naar aanleiding

De precieze aanleiding van het steekincident is nog onduidelijk en wordt momenteel onderzocht door de politie. Ook over de identiteit van de verdachte en de slachtoffers is nog geen informatie vrijgegeven. De politie roept eventuele getuigen op om zich te melden om zo meer duidelijkheid te krijgen over de gebeurtenissen van deze middag.

Plaats een reactie