Steekincident in Watergraafsmeer: 15-jarige jongen gewond

In de Hugo de Vrieslaan in Watergraafsmeer vond eergisteravond een steekincident plaats waarbij een 15-jarige jongen gewond raakte. De precieze omstandigheden rondom het incident zijn nog onduidelijk en de politie is op zoek naar getuigen die meer licht kunnen werpen op de gebeurtenissen van die avond.

De poging tot vrede die leidde tot geweld

Volgens de informatie die tot nu toe beschikbaar is, raakte de 15-jarige jongen betrokken bij een ruzie die hij probeerde te sussen. Deze poging tot vrede escaleerde echter tot een gevecht, waarbij de jongen werd gestoken. Hij werd vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij momenteel nog steeds verblijft.

Verdachten aangehouden

Kort na het incident konden de politieagenten die ter plaatse kwamen drie verdachten in de omgeving aanhouden. Het gaat om twee mannen van respectievelijk 24 en 18 jaar oud en een andere jongen van 15 jaar oud.

Oproep aan getuigen

De recherche is nog steeds bezig met het onderzoek naar de exacte toedracht van de ruzie die tot het steekincident heeft geleid. Daarom roept de politie mensen op die mogelijk meer informatie hebben over het incident om contact op te nemen. Getuigen kunnen bellen naar het algemene politienummer 0900-8844. Voor diegenen die liever anoniem blijven, is er ook een speciaal nummer voor het melden van tips: 0800-7000.

De politie hoopt dat deze oproep zal leiden tot meer duidelijkheid over de gebeurtenissen van die avond, zodat gerechtigheid kan worden bereikt voor de gewonde jongen en zijn familie.

Plaats een reactie