Tragisch ongeval: Oudere man overlijdt na botsing met auto

Een 87-jarige man is woensdagmiddag het slachtoffer geworden van een tragisch verkeersongeval in Noord. De man, die zich verplaatste met een scootmobiel, werd aangereden door een auto en liep daarbij ernstig hoofdletsel op. Ondanks de snelle medische hulp, overleed hij later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

De aanrijding

Het ongeval vond plaats rond 16.00 uur op het kruispunt van Buikslotermeerplein, Werengouw en Th. Weeversweg. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en boden direct hulp aan het slachtoffer. Vanwege de ernst van zijn verwondingen werd de man met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Helaas mocht de hulp niet baten en overleed de man een dag later aan zijn verwondingen.

Onderzoek naar de toedracht

De exacte omstandigheden van het ongeval zijn nog onduidelijk. De verkeersongevallenanalyse is een onderzoek gestart om de toedracht van het ongeluk te achterhalen. De bestuurder van de auto, een 19-jarige vrouw uit Amsterdam, heeft een verklaring afgelegd bij de politie.

Oproep aan getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval en roept mensen op die mogelijk camerabeelden hebben om zich te melden. Iedere informatie kan waardevol zijn om de exacte toedracht van dit tragische ongeval te achterhalen.

Deze tragische gebeurtenis benadrukt nogmaals het belang van veiligheid in het verkeer, vooral voor kwetsbare weggebruikers zoals ouderen op een scootmobiel. Laten we hopen dat het onderzoek duidelijkheid kan bieden en bijdraagt aan het voorkomen van dergelijke ongevallen in de toekomst.

Plaats een reactie